Turci, Rusi i Grci zainteresovani za Stojkovića

Autor:

Sport

11.05.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi tokom predstojećeg leta da ostane bez jednog od svojih najboljih igrača pošto su mnogobrojni evropski klubovi zainteresovani za desnog beka Filipa Stojkovića, preneo je "Hot sport".

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stojković

Sjajne poslednje dve sezone u dresu crveno-belih, Filipa Stojkovića stavile su na "radar" brojnih evropskih klubova, a prema saznanjima "Hot sporta" za njega se raspituju ekipe iz Rusije, Turske i Grčke. Ipak, sada je Crvenoj zvezdi i samom reprezentativcu Crne Gore u glavi plasman u finale Kupa (prim.aut. što je izvesno s obzirom na to da su u prvoj utakmici polufinala pobedili Mladost sa 4:1) i osvajanje duple krune, te se neki značajniji potezi mogu očekivati tokom leta.

Takođe, treba imati u vidu i da je Filip Stojković zimus potpisao novi ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana i to bi trebalo da stavi crveno-bele u zavidan položaj prilikom pregovora sa zainteresovanim stranama.

Stojković je ove sezone odigrao 36 utakmica, postigao jedan pogodak, a namestio šest.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading