Vuletić ponovo "pecnuo" Terzića: Čuvenom doktoru je palo na pamet...

Autor:

Sport

13.05.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komisija za Pravna pitanja Fudbalskog saveza Srbije smatra da postoje osnovi da se Crvenoj zvezdi prizna titula iz 1946. godine, kada se igralo takmičenje po republikama SFRJ, kao i na teritoriji AP Vojvodina. Međutim, "večiti" se sa tim ne slažu, po ko zna koji put potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić je izneo neslaganje i "pecnuo" generalnog direktora Zvezdana Terzića.

RepublikaFoto: Starsport
Vuletić ne odustaje

Odluku treba da potvrdi Skupština Fudbalskog saveza Srbije, a potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić smatra da se do nje došlo bez poštovanja argumenata.

Vuletić je optužio generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića da je sve ovo započelo zbog njegovog hira.

- Čuveni doktor Terzić izjavio je: "Bez obzira šta ko mislio mi ćemo prišiti treću zvezdicu". Vi činite faktičku radnju pre donošenja odluke. Sve ovo počinje u junu 2017. godine kada su se Zvezda i Partizan izjednačili po broju titula. Tada je jednom doktoru palo na pamet da pokrene inicijativu. Tada je počela inicijativa oko titule iz 1946. godine. Nije u pitanju odluka nego neobavezujuće pravno mišljenje Komisije za pravna pitanja FSS koje u ovom momentu, izuzev činjenice da je mišljenje, ni po kom drugom osnovu ne znači odluku. Odluku će doneti delegati Skupštine FSS na osnovu ovog mišljenja. Mene ne vređa lično ništa. Privatno u tom pogledu imam svoj stav, niti me je pogodila sama odluka. Nego me pogodio nedostatak rasprave. Imali smo situaciju da ja pokušam da razlažem argumente FK Partizan, a članovi su bili nemi i uopšte nisu govorili- rekao je Vuletić, gostujući na televiziji "Tv Prva".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading