ŠOK: Zvezda napada duplu krunu bez...

Autor: Sportski žurnal

Sport

13.05.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će morati da završi sezonu do kraja bez pomoći Ričmonda Boaćija. Napadač iz Gane nikako ne uspeva da se oporavi od povrede koju je zadobio još sredinom aprila i meča sa Radničkim.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Boaći je tada postigao 2 gola i po svemu sudeći lekarski tim neće uspeti da ga osposobi za kraj sezone, prenosi "Sportski žurnal".

Novi pregledi i terapije nisu dali nadu, on i dalje ne trenira punim intenzitetom i neće sigurno igrati u revanšu polufinala Kupa Srbije u Lučanima.

Na Marakani su rešili da ne rizikuju eventualnu novu povredu i odlučili su da ga ne stavljaju u tim do kraja sezone, odnosno najverovatnije za tri poslednje utakmice (polufinale i finale Kupa i poslednje kolo Superlige Srbije).

Boaći je u svom drugom boravku u Zvezdi postigao 13 golova na 18 utakmica i ako se oporavi na vreme i dalje može da se nada učešću na Afričkom kupu nacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading