Poznata sudbina Di Marije!

Autor:

Sport

13.05.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Anhel Di Marija mogao bi da se vrati u Španiju, ali ne u Real Madrid čiji je dres sa uspehom nosio, već u redove rivala Barselone ili madridskog Atletika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anhel di Marija

Španski list Don Balon piše da prvi čovek PSŽ-a Naser Al-Kalifi vidi dobar posao u prodaji argentinskog fudbalera ovog leta i vrati uloženih 63 miliona evra prilikom transfera iz Mančester Junajteda.

Na prelasku u Barselonu radi i Di Marijin saigrač iz reprezentacije i veliki prijatelj Lionel Mesi, koji ne krije da dugo želi da ga vidi na Nou Kampu, ali veliku ulogu odigraće još jedan Argentinac - trener Atletika Dijego Simeone.


Ipak, prioritet Di Marija je da igru iz Mesija i postane jedan od retkih igrača koji su nosili dresove dva najveća kluba u Španiju, pored asova kakvi su bili Luis Figo, Ronaldo, Robert Prosinečki, Samjuel Eto, Luis Enrike...

Di Marija je igrao za Real Madrid u periodu od 2010. do 2014. kada je dao veliki pečat osvajanju Lige šampiona, malo pre odlaska u Junajted, uz titulu u Primeri, dva Kupa kralja i Superkupove Španije i Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading