AS INTERA DEKI STANKOVIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF: Kuća slavnih je moj trofej nad trofejima!

Autor:

Sport

15.05.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni vezista reprezentacije Srbije Dejan Stanković (40) u ponedeljak uveče ušao je među besmrtnike slavnog Intera, koji mu je ukazao čast prijemom u kuću slavnih velikana iz Milana.

Dejan Stanković sa legendama INtera

Rođeni Beograđanin kojem je pre meča protiv Kjeva (2:0) dodeljeno priznanje za sve što je učinio u dresu plavo-crnih za Srpski telegraf otkriva kako se oseća nakon ulaska među legende Intera.

- Ovo je velika čast i svakako moj trofej nad trofejima. Ući među legende bio mi je san koji od pre dva dana živim. Zahvalnost dugujem porodici, koja je bila uz mene tokom cele karijere, pa i ponedeljak uveče, kao i prijateljima, kolegama, trenerima, fudbalskim radnicima i svima koji su doprineli da dođem do ovog životnog trofeja. Nisam mogao da se suzdržim kada su tokom ceremonije dodele priznanja na ekranu stadiona "Đuzepe Meaca" puštali golove koje sam postizao tokom karijere, a koji su me doveli do nagrade. Godine u Interu su bile vrhunac moje karijere i pamtiću ih celog života - rekao je popularni Deki za naš list.

Stanković je za Inter nastupao od 2004. do 2013. godine i na 326 utakmica postigao 42 gola. Osvojio je pet puta Skudeto, četiri Kupa Italije, Ligu šampiona, četiri Superkupa Italije i FIFA svetsko klupsko prvenstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading