Ronaldinjo ne može da napusti zemlju - oduzeli mu pasoš posle boravka u Srbiji!

Autor: Informer, Republika

Sport

15.05.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo od sada neće moći da napusti svoju zemlju, pošto mu je oduzet pasoš!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldinjo

Vrhovni sud Brazila potvrdio je odluku nižeg suda da se Ronaldinju i njegovom bratu Asisu Moreriri oduzmu pasoši dok se ne okonča sudski postupak protiv njega koji se vodi zbog "kriminalne delatnosti protiv životne sredine".

Zbog ovog prekršaja je Ronaldinjo trebao da plati kaznu od 2,1 milion dolara, ali to nije uradio, pa je sud preduzeo radiklane mere. Tako je Brazilac ostao bez pasoša i to sve zbog toga što je bez dozvole lokalnog Ministarstva za zaštitu životne sredine izgradio platformu za pecanje i sidrište za čamce na reci Gvaiba u Porto Alegreu.

Krajem prošle godine je Ronaldinjo posetio našu zemlju, a nakon nešto manje od 24 sata boravka u Beogradu napustio je glavni grad Srbije. Ovo je jedna od poslednjih destinacija koje je Brazilac posetio pre oduzimanja pasoša, a da li će i kada opet moći da putuje, pravo je pitanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading