Milojević se poklonio rivalu!

Autor:

Sport

15.05.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije nakon remija 0:0 u revanšu sa Mladošću iz Lučana, a nakon pobede u prvom duelu 4:1. Trener šampiona Vladan Milojević je istakao da mu se nije dopao pristup izabranika, kao i to da je domaćin bio bolji.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević nije zadovoljan

- Čestitam mojim igračima na prolasku, rezultat iz prvog meča je rešio sve... Pokazalo se danas da će biti teško, nije trebalo da se završi 0:0, igrači utakmice su golman Borjan i mladi perspektivni Rosić među stativama Mladosti. Začarali su mreže i jednostavno mislim da nismo bili kako treba, ne sviđa mi se to, Mladost je bila bolja. Da li je to nedostatak motiva, videćemo, ovo mi se danas ne sviđa- rekao je Milojević.

Strateg Mladosti Nenad Milovanović je zadovoljan učinjenim i smatra da je njegova ekipa zaslužila mesto na kom se nalazi.

- Samo su nedostajali golovi, šteta što je ovakvo vreme zbog navijača. Utakmicu su obeležili golmani, oni su dvojica najboljih u zemlji. Prvo poluvreme je Zvezda dosta bila aktivnija, bili smo daleko od gola. U drugom smo napravili sedam, osam šansi i nismo uspeli da savladamo Borjana. Čestitam Zvezdi ulazak u finale, Mladost je pokazala zadnjih sezona da zaslužuje mesto na kom se nalazi - rekao je Milovanović.

Drugi revanš polufinala između Partizana i Radničkog igra se u Nišu od 20 sati, a ekipa Sava Miloševića ima prednost od 1:0 posle beogradskih 90.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading