Milošević: Idemo na trefej; Lalatović - Nismo imali sreće!

Autor:

Sport

15.05.2019

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su remijem 1:1 u revanšu polufinala Kupa Srbije (prvi meč 1:0) zakazali borbu sa Crvenom zvezdom za trofej 23. maja na "Čairu". Trener crno-belih Savo Milošević je yadovoljan posle plasmana u finale, a strateg Radničkog, Nenad Lalatović je istakao da njegov tim nije imao sreće.

RepublikaFoto: Starsport
Lalatović vs. Milošević

- Danas je bilo odlično, kao i prva utakmica u Beogradu. Dve odlične ekipe, Radnički se opet pokazao da je jako teško sa njima od prvog do poslednjeg minuta, zasluženo smo prošli dalje, ali i da su oni uspeli da prođu, bilo bi pravično.

Četvrti "večiti derbi" u sezoni i borba za pehar, Milošević je to kratko objasnio.

- Igramo sad za trofej, nadam se da ćemo izvući neke pouke iz poslednjeg derbija - rekao je Milošević.

Nenad Lalatović je naveo da njegovi izabranici nisu imali sreće, te da ih je eliminacije koštao pogodak u Beogradu.

- Nismo imali sreće, videli ste sami. Koštao nas je gol iz prekida u prvom meču, nismo zaslužili da ispadnemo. Mnoge rekorde smo oborili ove sezone, drago mi je da smo na tom drugom mestu u prvenstvu.

Crvena zvezda je takođe remijem, ali bez golova, obezbedila finale neposredno pred početak duela Partizana i Radničkog zbog pobede nad ekipom Mladosti u prvom meču 4:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading