Fudbaler Stouka MRTAV PIJAN vozio automobil!

Autor:

Sport

16.05.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Stouka Saido Berahino proglašen je krivim za vožnju u pijanom stanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Napadač Stouka Saido Berahino imao je skoro tri puta više alkohola u krvi od dozvoljene granice dok je bio za volanom kada ga je 18. februara zaustavila policija.

Na saslušanju je ustanovljeno da je Berahino seo u automobil samo nekoliko minuta nakon što je bio opljačkan, ali da nije prebrzo vozio "jer je bio ustrahu za život ili od ozbiljne povrede" pa mu je izrečena kazna od 75.000 funti i zabranjeno mu je da vozi u narednih 30 meseci.

Sud je saopštio da nije ranije imao saznanja o činjenici da je Berahino opljačkan, ali njegov advokat je doneo video snimak sa nadzorne kamere kako bi bilo ustanovljeno da li je zbog toga njegov klijent bio primoran da u alkoholisanom stanju sedne za volan.

Utvrđeno je da je njegova devojka mogla da vozi i nakon pljačke kao što je to radila i neposredno pre nje, a podsetio je i na ranije presude koje su Berahinu izrečene zbog vožnje u alkoholisanom stanju 2012. i 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading