Milojević pozvao navijače na proslavu titule - "Svejedno nam je gde igramo finale - uvek smo motivisani protiv Partizana!

Autor:

Sport

17.05.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je poslednji meč ove sezone u Superligi protiv Napretka prava prilika da navijači i igrači na pravi način proslave titulu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Došli smo do kraja takmičarske sezone i pozvao bih navijače da pozdrave igrače koji su zaslužili priznanje. Daćemo sve od sebe uprkos činjenici da duel nema rezultatski imperativ. Očekujem da nas zvezdaši podrže u što većem broju i da duel protiv Napretka bude ukras lepog prvenstva - rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

On je priznao da je ekipi teško da pronađe pravi motiv u poslednje vreme, ali i da je dobro što je uskoro čeka finale Kupa sa Partizanom.


- Istina je, matematički smo uzeli titulu i došli je do opuštanja, koliko god razgovarali. To je, da se tako izrazim, nedostatak velikog motiva. Takvi smo kakvi jesmo, kad zacrtamo da smo ispunili cilj, jednostavno stanemo. Nemamo kao druge zemlje, to je moja zamerka velika. Zato mi je drago što igramo sa Partizanom u finalu Kupa, a isto bi bio veliki meč i sa Radničkom. Derbi je motiv da se dignemo i pokažemo to što jesmo. 

Milojević nije želeo da previše širi priču oko neizvesnosti da li ostaje na klupi Zvezde.


- Nemojte o tome (novinarima prim. aut), javnost ne bi trebalo da brine. Imaćemo razgovore, ne bih voleo da se pravi saga. Nisam protagonista, trebalo bi sesti i razgovarati o svemu.



Dotakao se i odluke da se promeni grada odigravanja Kupa Srbije, iz Niša u Beograd.

- Finale Kupa je odlučeno iz drugih razloga, da se ne igra u Nišu. Nemam nešto specijalno da kažem, sasvim nam je svejedno. Draž je što igramo protiv Partizana, za trofej na kraju sezone.

Milojević je poručio da, bez obzira na potcenjivačke navode, Superliga kvalitetno takmičenje sa talentovanim mladim igračima.
RepublikaFoto: Starsport

- Naša liga je dosta talentovana. Dosta potcenjivački gledamo na prvenstvo, a ono što me istinski raduje je da će Savez da uloži u infrastrukturu. FŠ radi dobar posao, imamo kvalitet, mislim da će uraditi 10 terena i to je dobra stvar. Talentovana deca moći će da se razvijaju, da igraju brže i to će podići kvalitet", zaključio je Milojević, uz uverenje da će biti srpski fudbal biti sve bolji.


Utakmica između Crvene zvezde i Napretka igra se u nedelju od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić", a sat ranije počinje svečana cerfemonija proslave 30. šampionske titule. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading