Vazura se zahvalio FSS i pozvao sve da pozdrave Sašu Ilića!

Autor:

Sport

18.05.2019

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je poznato FSS je izašao u susret Partizanu da utakmicu sa Proleterom odigra pred navijačima, zbog oproštaja legendarnog kapitena crno-belih Saše Ilića.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

Povodom toga se oglasio generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji se zahvalio FSS i pozvao sve pristalice crno-belih da napune stadion u Humskoj.

- Zahvaljujemo se disciplinskoj komsiji FSS koja je imala razumevanja za našu molbu da suspenziju stadiona Partizan koja je stupila na snagu za 37.kolo SLS odloži za prve mečeve nove fudbalske sezone 2019.godine kako bismo obeležili poslednju utakmicu legendarnog kapitena Partizana Saše Ilića pred našom publikom na našem stadionu.  Stoga pozivam sve fudbalske radnike,funkcionere,bivše i sadašnje trenere i igrače da sutra uveče dođu u Hram fudbala u Humsku 1 kako bismo pozdravili našeg kapitena u poslednjoj utakmici SLS u crno-belom dresu - naveo je Vazura u svom saopštenju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading