Savić: Uopšte ne razmišljamo o Partizanu!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

18.05.2019

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da je sada u fokusu samo meč protiv Napretka na proslavi titule šampiona Srbije i da niko u ovom trenutku ne razmislja o finalu Kupa protiv večitog rivala Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić

Savić je, na promociji novog Zvezdinog dresa, razgovarao s novinarima baš iza portreta na stadionu "Rajko Mitić" na kome je njegov otac i legenda crveno-belih Dušan Savić.

- Nećemo razmišljati o finalu, hocemo da uživamo u tituli. Radili smo cele sezone za titulu i želimo da je proslavimo, naravno na terenu. Posle ćemo ići svi kućama i odmoriti se, pa onda misliti na Partizan - rekao je Savić.


Kako kaže, velike proslave igrača na ulicama Beograda sigurno neće biti posle sutrašnjeg meča.

- To je 100 posto... Ako osvojimo Kup, onda ćen biti ''ludo'', svi se nadamo da hoćemo - uz osmeh ističe kapiten Zvezde u odsustvu veterana Nenada Milijaša, koji uskoro završava karijeru.

"Ne razmišljamo o Partizanu, uživamo u tituli"


Savić je poručio da mu je čast što je deo generacije koja je došla do 30. trofeja prvaka države i tako prišila treću zvezdicu iznad grba.

- Za mene kao Zvezdino dete, a i svakog igrača iz ovog tima, velika je čast i privilegija što nam se ukazala prilika da je sašijemo. Ponosan sam na tu činjenicu - naveo je štoper, koji nije želeo da priča o mogućim ponudama.

Bez obzira na proslavu, Savić ne želi da se ekipa opusti i priželjkuje pobedu uz dobru igru.

- Poznata je filozofija trenera Milojevića da u svaki meč ulazi s pobedničkim karakterom, to je preneo na nas i tako ćemo ići sutra. I prošle godine smo dobro ušli protiv Voždovca (5:1). Jako smo srećni, zadovoljni i raspoloženi pred meč - rekao je Savić i izrazio nadu da će stadion biti pun.



O nedostatku motiva zbog ubedljive prednosti, izuzev revanša polufinala Kupa u Lučanima protiv Mladosti, nema govora, naglašava visoki štoper.

- Možda možemo da pričamo za meč protiv Mladosti, nismo odigrali dobro. Možda nije bilo puno motiva, jer smo imali veliku zalihu od 4:1 iz prvog meča. Sutra protiv Napretka to ne dolazi u pitanje, a posebno u finalu Kupa. Svi su željni ''duple krune'' posle 12 godina - rekao je Savić

On se osvrnuo i mesto odigravanja finala Kupa Srbije protiv Partizana, nakon što je "premešteno" iz Niša u Beograd.



- Bilo mi je svejedno da li će se igrati na Marakani ili stadionu Partizana. Nisam neko ko odlučuje, pričam samo moje razmisljanje, nisam bio za to da se igra u Nišu zbog milion i jedne stvari. To je ipak derbi, teren Čaira nije u dobrom stanju, a i postoji pitanje bezbednosti. Zato mislim da je prava stvar što se finale ''preselilo'' u Beograd. Drago mi je što baš na našem stadionu, iako ne bih imao nista protiv kod njih - zaključio je Savić.

Utakmica između Crvene zvezde i Napretka igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 19 sati.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading