I Mančester Siti ostaje bez svog kapitena!

Autor:

Sport

19.05.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok će se u Srbiji u nedelju od svojih klubova oprostiti dugogodišnji kapiteni Saša Ilić, Nenad Milijaš i Vladimir Torbica, predvodnik najuspešnije generacije fudbalera Mančester sitija Vensen Kompani odlučio je da posle 11 godina napusti prvaka Engleske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vensan Kompani i Pep Gvardiola

To je u nedelju ujutru na zvaničnom sajtu objavio mančesterski klub, koji se zahvalio 33-godišnjeg Belgijancu na godinama provedenim u klubu i velikom doprinosu rezultatima u prethodnih 11 godina.

Kompani je u Siti stigao još davne 2008. godine iz Hamburga i sa engleskim timom je osvojio četiri titule u Premijer ligi, od kojih je za poslednju posebno zaslužan s obzirom da je u pretposlednjem golu postigao evrogol Lesteru.

Belgijanac nije mogao da odabere lepši trenutak za rastanak budući da je ubeljivom pobedom protiv Votforda i uzimanjem trofeja u FA Kupu slavljenički završio sa nebeskoplavim dresom tima sa "Etihada".

Još nije poznato gde će Belgijanac koji je prve fudbalske korake načinio u Anderlehtu nastaviti karijeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading