(VIDEO) ZAPREPASTIĆETE SE KADA VIDITE ŠTA SE PILO: Lampard sa Derbijem izborio finale, pa u pabu naručio 450 alkoholnih pića - račun 3.200 evra!

Autor:

Sport

17.05.2019

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi Kaunti napravio je važan korak u borbi za Premijer ligu - savladali su Lids u gostima na senzacionalan način i tako izborili plasman u finale plej-ofa protiv Aston Vile.

RepublikaFoto: twitter.com/King Abramovich
Frenk Lampard, trener Derbi Kauntija

Malo ko je očekivao da će Derbi uspeti u polufinalu plej-ofa da izbaci Lids, pogotovo nakon prve utakmice koju su "ovnovi" na svom terenu izgubili sa 1:0. Neverovatna partija na gostujućem "Elan Roudu" i pobeda od 4:2 bili su idealan povod za veliko slavlje koje je usledilo nakon meča. 


Frenk Lampard, koji je ove sezone započeo trenersku karijeru, odlučio je pošteno da nagradi svoje igrače za veliki uspeh koji su ostvarili, i to na kakav način - "urnisanjem" alkoholom. 

U jednom pabu naručio je ukupno 441 alkoholno piće, od čega je bilo 209 piva, 75 jegera, 65 vodki, 54 sambuke i 38 tekila. Ukupni račun Lamparda je koštao neverovatnih 3.200 evra

Takođe, jedna koka-kola našla se na računu legendarnog engleskog fudbalera, a utisak je da je ona zalutala u "reci" alkohola, koja je popijena to veče. 

Priliku da obezbedi plasman u Premijer ligu Derbi Kanuti će imati 27. maja, kada na čuvenom "Vembliju" bude igrao finalnu utakmicu plej-ofa protiv Aston Vile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading