Bejl preti Realu: Nek me isplate, ili ću do kraja ugovora igrati golf!

Autor:

Sport

20.05.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Reala, trener Zinedin Zidan, kao ni navijači ne žele Gareta Bejla u klubu, ali Velšanina to ne pogađa jer ima ugovor još tri sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Prema važećem ugovoru on bi po sezoni trebalo da zarađuje 17 miliona evra, što znači da bi do njegovog isteka zaradio 51 milion evra. Realu naravno ne odgovara da potroši tolki novac na igrača koji neće igrati i gleda na sve moguće načine da ga se reši ovog leta, ali bejla to ne zanima, on tera svoju priču i ne pada mu na pamet da ide sa "Santijago Bernabea".

- Imam još tri godine ugovor. Ako žele da odem, moraće da mi mi plate 17 miliona evra po sezoni, a ako ne žele da daju novac, onda ću ostati ovde i igrati golf u iduće tri godine - preneo je As Bejlove reči.

Iza Real Madrida je katastrofalna sezona, tako da je evidentno da će ovoga leta uprava u dogovoru sa trenerom Zinedinom Zidanom morati da napravi veliku čistku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading