Najmlađi trener Superlige preuzeo "zmajeve"!

Autor:

Sport

23.05.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambiciozni 35-godišnji fudbalski trener Radomir Koković zvanično je preuzeo Voždovac i poručio da će učiniti sve da donese nešto novo u srpski fudbal.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Novi trener "zmajeva"

Koković, nekadašnji fudbaler Rada i Napretka, trenersku karijeru počeo je u Kini, zatim je vodio Sinđelić, a u Voždovac dolazi posle "epizode" u Zemunu.


- Želeo bih da izrazim zahvalnost Upravi kluba koja je u kratkom periodu prepoznala moj kvalitet, način rada, viziju i pristup i pružila mi priliku da budem šef stručnog štaba ovog ambicioznog i organizovanog kluba. Trudiću se da budem drugačiji i da donesem nešto novo u srpski fudbal, kao i do sada. Smatram da sam kao trener inovativan i hrabar i siguran sam da će moja ideja doneti nešto novo i biti osveženje. Na taj način sam selektirao i saradnike u svom stručnom štabu i jedva čekam da počnem sa radom- izjavio je Koković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading