(VIDEO) Antić suspendovan zbog divljanja u Inđiji, a snimak koji je isplivao je nova bruka i sramota za Dinamo!

Autor:

Sport

25.05.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Dinama iz Vranja 26. maja igraju revanš meč plej-ofa za ulazak u Superligu Srbije, a ni ovaj duel nije mogao da prođe bez priča oko neregularnosti, ponovo se u centru skandala našao Dragan Antić, strateg Vranjanaca.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Recko Antić

Dan pred revanš meč pojavio se video snimak ne kome se može čuti u pozadini glas trenera Antića koji govori o sudiji meča protiv Inđije.

- Sudija je naš. Ne smem ni jed'n sekund da uđem da pričam sa sudijom. Jer će ide u prilog na ovi'a - rekao je Antić na snimku koji se nalazi u priči na Instagram nalogu trenera Dinama.

Podsetimo, Inđija je u prvom meču povela već u četvrtom minutu golom Rogača iz penala, a na "belu tačku" je sudija Aleksandar Vasić pokazao posle prekršaja Pavišića. Vođstvo je duplirao Dimitrov u 32. minutu na asistenciju Andrejića.

Jedanaest minuta kasnije je bilo čak 3:0, a strelac je bio Dimitrijević. 

 

 

Trener Dinama iz Vranja, Dragan Antić, neće moći da vodi ekipu u revanš utakmici baraža za popunu Superlige Srbije, pošto je kažnjen od strane disciplinske komisije u prethodnom meču.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading