Antiću i Dinamu nije ni sudija mogao da pomogne: Inđija pregrmela ludnicu u Vranju za Superligu Srbije!

Autor:

Sport

26.05.2019

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Inđije plasirali su se u Superligu Srbije posle pobede u dvomeču sa Dinamom iz Vranja. Vranjanci su uspeli da pobede sa 2:0, ali da pretrpe poraz ukupnim rezultatom 3:2.

RepublikaFoto: Starsport
Strateg Vranjanaca

Inđija je u meč ušla veoma oprezno, čuvajući prednost. Dinamo je napadao, ali nije stvarao velike prilike. Na samom startu viđene su velike tenzije i "koškanje" fudbalera oba tabora, ali nije bilo incidenata.

Prvi gol viđen je u 43. minutu, kada je Željko Dimitrov dobio jednu fantastičnu dugu loptu, a onda preciznim šutem svoju ekipu na odmor poslao sa minimalnom prednošću.

U drugom poluvremenu obe ekipe su imale istu taktiku. Na drugi gol, ali i prvu izuzetno sumnjivu situaciju, čekalo se do 63. minuta.

Karapandžić je pao u kaznenom prostoru tima iz Vojvodine i sudija je dosudio penal. Na ponovljenom snimku, koji je bio moguć iz samo jednog ugla, videlo se da su gosti vrlo verovatno oštećeni.

Dimitrov je stavio loptu na belu tačku i pogodio za dramu u meču, međutim nisu uspeli Vranjanci da preokrenu.

Sudija je drugo poluvreme produžio čak 7 minuta, ali ni to nije bilo dovoljno da Dinamo dođe do trećeg gola i produžetaka.

Pored Inđije, u Superligu Srbije još ranije su se plasirali Bačka Topola i Javor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading