Želi u PL: Bijelsa ostaje u Lidsu!

Autor:

Sport

28.05.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Lidsa Marselo Bijelsa će i dalje biti na čelu stručnog štaba tog kluba. Bijelsa je ove sezone Lids doveo do polufinala plej-ofa gde je ispao od Derbija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marselo Bijelsa

Premijer liga se na "Eland roudu" ne igra još od 2004. godine, pa 63-godišnji Marselo Bijelsa i dalje ima nedovršena posla sa Lidsom. On se dogovorio sa prvim čovekom Lidsa Andreom Radrizanijem da iskoriste opciju u ugovru i da produže saradnju do 2020. godine. 

- Blizu smo bili ove sezone, a sledeće ćemo raditi još jače kako bismo došli do cilja. Prezadovoljan sam da je Marselo odlučio da ostane sa nama još godinu dana - rekao je Radrizani.

Bijelsa je u Lids došao pre godinu dana i biće tek drugi trener od Brajana Mekdermota koji je vodio klub dve godine uzastopno. Brajan je to radio od 2012. do 2014. godine. Argenitnac Marselo Bijelsa je do sada vodio Lil, Lacio, Marsej, Bilbao, Espanjo, a bio je i selektor Čilea i Argentine. 

Bijelsa je ove godine došao na naslovne strane svih svetskih sportskih medija kada je naredio svojim igračima da namerno prime gol protiv Aston Vile jer su prethodno došli u prednost pogotkom kada su igrali Aston Vile stali zbog povređenog saigrača. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading