I dalje se sećaju poraza u Beogradu: Fudbaleri Liverpula dobro pamte duel sa Zvezdom!

Autor:

Sport

29.05.2019

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Liverpulu se još uvek bolno sećaju poraza od Crvene zvezde... Golovima Pavkova crveno-beli su tog 6. novembra slavili na "Marakani", a u taobru "crvenih" niko nije zaboravio ovaj poraz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Finalista LŠ na Marakani je bio na kolenima

- Kada me ljudi pitaju kako je Jirgen Klop reagovao posle takvog poraza verovatno očekuju da kažem kako je vrištao, vikao i poludeo od besa. Međutim, jednostavno nije bilo tako. Prosto, Jirgen Klop nije takav čovek, iako smo zaslužili kritike - rekao je Džordan Henderson za "Dejli Mejl".

On je nastavio u istom ritmu.

- Klop je takav. Uvek sačeka dan ili dva, i onda napravi mirnu analizu. Još jednom pogledamo utakmicu i vidimo gde smo grešili. Međutim, da budemo pošteni, znali smo da smo protiv Crvene zvezde bili jako loši. Odigrali smo ispod naših standarda. Odigrali smo bez intenziteta i ritma. To uopšte nije bilo dobro. Zvezda je bila klasičan udarac u zadnjicu - zaključio je iskusni vezista.

Liverpul u subotu igra finale protiv Totenhema. Sećanje na poraz od Crvene zvezde ne bledi, a to jasno pokazuje koliko je veliki uspeh napravio tim trenera Milojevića ove sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading