Rano jutro i zvanično saopštenje: Konte novi trener Intera!

Autor:

Sport

31.05.2019

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je mesecima najavljivano, dobilo je zvaničan oblik. Antonio Konte vratio se u Seriju A i seo na klupu Intera!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte novi trener Intera

Neroazuri su jutros oko 06:00, verovatno da bi udovoljili i kineskom tržištu odakle porodica Žang vodi klub - potvrdili da je nekadašnji selektor Italije preuzeo klub nakon rastanka sa Lućanom Spaletijem. Bivši trener Juventusa potpisao je na tri godine, a glavni cilj u tom periodu biće mu da svrgne crno bele sa trona.

"Izabrao sam Inter zbog njegovih ambicija, projjekta i istorije. Osm toga, ovaj klub je gladan trofeja i učiniću sve das ga vratim tamo gde pripada" - rekao je Konte kome je prva želja osvajanje Skudeta koji se u Milanu čeka još od 2010. godine kada je Žoze Murinjo doneo tripletu na stadion Đuzepe Meaca.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, Konte će po sezoni zarađivati 11.000.000 evra, a imaće i solidan budžet za pojačanja kako bi napravio iole korektan tim. Kao što je poznato, dolazak Dijega Godina je završen, a priča se o dolasku dvojice napadača - Edin Džeko i Romelu Lukaku. To znači da je prvi na listi za odlazak Mauro Ikardi, bivši kapiten kluba.

Rukovodstvo Intera ima velike planove, a predsednik kluba istakao je zadovoljstvo potpisom Antonia Kontea.

"Antonio Konte je jedan od najboljih trener planete. Znam da će dati sve od sebe da Interu omogući da ponovo bude među najboljima."

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading