Tomović progovorio o povratku u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

31.05.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski štoper, Nenad Tomović. član italijanskog Kjeva iz Verone, rekao je da se čuo sa Mitrom Mrkelom, ali samo informativno i da mu je prioritet inostranstvo.

Nenad Tomović za sada ne dolazi u Crvenu zvezdu

Crvena zvezda će ovog leta ponovo pokušati da napravi tim koji će konkurisati za ulazak u jedno od evropskih takmičenja, a prvi potezi su očigledno jačanje odbrane.

U moru raziličitih imena koji se spominju sa crveno belima, isplivalo je još jedno novo ime. Reč je o iskusnom Nenadu Tomoviću, fudbaleru Kjeva iz Verone koji je ispao iz Serije A. Nekadašnji reprezentativac Srbije je u izjavi za Informer istakao da nije razmišljao o toj opciji.

"Pričao sam sa direktorom Mrkelom, ali čisto informativno. Moja prva opcija je ostanak u Italiji ili odlazak u inostranstvo. U ovom momentu mi nije u planu povratak u naš fudbal. Nije realno, ali opet, nikad se ne zna" - istakao je pouzdani defanzivac.

Na Marakani su najavljena velika i zanimljiva pojačanja, sezona je tek gotova, ali kvalifikacije uskoro počinju... 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading