Nemački štoper hoće samo u Torino i Pariz!

Autor:

Sport

01.06.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minhenski Bajern pred sobom ima leto rekonstruktivnog karaktera, šampione Nemačke su napustili dosta bitnih igrača poput Arjena Robena, Franka Riberija i donekle Rafinje. Odlascima će se takođe pridružiti Žerom Boateng, jedan od glavnih štopera Bavaraca još od 2011. godine.

RepublikaFoto: Boateng
Boateng između Torina i Pariza!

Tridesetogodišnji štoper je u sezoni za nama izgubio mesto u tandemu sa Humelsom od talentovanog Niklasa Sulea, koji je odigrao većinu utakmica u Bundesligi.

Boatengu je ostalo još dve godine ugovora sa šampionom Nemačke, ali shvatajući svoju poziciju u timu odlučio je da je vreme za rastanak. Iako se dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom, kako pišu brojni evropski mediji, stameni defanzivac više preferira Juventus ili Pari Sen Žermen.


Ostaje da se vidi da li će Italijani narušiti svoji italijanski zid ispred Ščesnog ili će Pariz uzeti Nemca koji itekako može doneti iskustvo na "Park Prinčeva".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading