Džejms Milner i Žoel Matip potpisuju nove ugovore sa Liverpulom!

Autor:

Sport

31.05.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezavisno od ishoda finala u Madridu, dva nova ugovora u Liverpulu. Paraf na novu saradnju staviće univerzalni Džejms Milner i štoper Žoel Matip.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kostur tima ostaje i narednih godina!

Danas trening, sutra utakmica, a čim se vrate za Englesku sešće sa pregovarački sto Džejms Milner i Žoel Matip i potpisati nove ugovore sa Liverpulom. Prema informacijama sa Ostrva, Crveni će ponuditi nastavak saradnje iskusnom vezisti, po potrebi i levom beku, kao i štoperu, bez obzira kako se završi meč vredan evropske krune protiv Totenhema.

Obojica ulaze u poslednju godinu saradnje sa klubom sa Enfilda, pa je potez rukovodstva logičan i očekivan, naročito ako se zna da su i Milner i Matip sjajno izgurali takmičarsku godinu i odmah posle napadačkog trilinga Salah-Firmino-Mane, odnosno štopera Virdžila van Dajka, bili najzaslužniji za iscrpljujući trku sa Mančester Sitijem u Premijer ligi i drugi uzastopni plasman u finale Lige šampiona.

 Milner trenutno zarađuje 120.000 funti na sedmičnom nivou, dok je Matip nešto „kraći“ sa okruglo 100.000, međutim, Jirgen Klop odlučio je da pokaže koliko ih ceni, tako što će im povećati primanja.

A kakav bi to kraj sezone bio da potpišu nove ugovore kao PRVACI EVROPE! 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading