Radovan Pankov od danas zvanično fudbaler Crvene zvezde!

Autor:

Sport

31.05.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Radničkog iz Niša, Radovan Pankov bi već danas trebalo da dogovori uslove saradnje sa klubom sa Marakane i tako postane prvo pojačanje šampiona Srbije u letnjem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde uskoro dobijaju novog saigrača

Zvezda je dogovorila uslove sa saradnje sa niškim Radničkim prema kojem će klubu sa Čaira biti uplaćeno 300.000 evra za transfer i određeni procenti od dalje prodaje.

Međutim, Pankov nije bio zadovoljan prvom ponudom šampiona Srbije jer je želeo primanja od 15.000 evra mesečno, ali Crvena zvezda ima princip da igrači dovedeni iz naše lige mogu maksimalno da zarade 10.000 evra na mesečnom nivou.

Ipak, posle mesec dana stavovi su se približili. Pankov bi danas trebalo da dođe na završnu rundu razgovora, i ako sve bude u redu dogovori potpisivanje ugovora. U tom slučaju štoper Radničkog iz Niša staviće se na raspolaganje Vladanu Milojeviću na početku priprema.

Ukoliko Pankov postigne dogovor sa crveno belima u rosteru će biti četiri štopera, ali to ne znači da Crvena zvezda prestaje sa potragom za još jednog centralnog defanzivca. Još jedno ime sigurno dolazi, jer iz kluba odlazi zamenik kapitena, Vujadin Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading