Barsa pored Grizmana izvlači i beka ispod "jorgana"?

Autor:

Sport

01.06.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antoan Grizman je rešio da ovog leta napusti Atletiko, kako stvari stoje karijeru će nastaviti u Barseloni.

RepublikaFoto: tanjug/AP
FK Barselona

Barse je skovala paklen plan, mogli bi da sastave neverovatan napad, ukoliko bi vratili Nejmara i doveli Grizmana uz Mesija i Suareza.

Izgleda da neće Grizman biti jedini pojačanje Barse iz Atletika, kako je katalonski klub zainteresovan i za iskusnog beka Filipe Luisa.

Brazilcu ističe ugovor sa klubom, želi ga i Borusija Dortmund, pominje se i da bi mogao da potpiše novu saradnju sa "Jorgandžijama", ali ako Barsa pozove neće se premišljati.

U njemu vide alternativu za Đordija Albu, koji nema pravu zamenu po levom boku u odbrani, ali nije levi bek Atletika jedino rešenje "Blaugrane".


Kako je katalonski list "Sport" preneo, Barsa je zainteresovana i za fudbaler Betisa Žuniora Firpa.

Navodno su i otvorili pregovore sa Andalužanima, jasno, Firpo bi bio daleko skuplje rešenje, ali kako je veoma mlad, mogao bi i da nasledi Albu na poziciji uz levu aut liniju u odbrani.

Defanzivac "Verdiblankosa" ima otpusnu klauzulu od 60 miliona evra u svom ugovoru, ali je navodno Barselona dobila informaciju da bi mogli da ga angažuju za polovinu od pomenute cifre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading