Nećete verovati ko je pozvao Klopa posle pobede u finalu!

Autor:

Sport

02.06.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop otkrio je da mu je veliki rival i kolega iz Mančester Sitija Pep Gvardiola među prvima čestitao osvajanje Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen klop na rukama svojih fudbalera

Redsi su u subotu došli do šestog trofeja u elitnom takmičenju, pošto su u Madridu savladali Totenhem sa 2:0.

Ekipi sa Enfilda 'ušati pehar' došao je kao 'uteha' posle izgubljene borbe za titulu u Premijer ligi. Liverpul se nadao da će posle skoro tri decenije osvojiti domaće prvenstvo, imao je u jednom momentu tokom sezone i sedam bodova više u odnosu na najvećeg rivala Mančester Siti, ali je na kraju ostao za bod kratak.

Ipak, to nije uticalo na odnos Jirgena Klopa i Pepa Gvardiole.

- Baš pre nekoliko trenutaka sam se čuo sa Pepom Gvardiolom. Naš glavni fiziotarapeut Li Nobls je radio za Mančester Siti na početku sezone, ali je želeo da osvoji Ligu šampion... Šalim se - dobro raspoložen bio je Nemac na konferenciji posle utakmice.

Upitan o čemu su razgovarali, Klop je odgovroio:

-Obećali smo jedan drugom da ćemo se i naredne sezone boriti do kraja. Mi ćemo da napadnemo sve što možemo. Osvajanje 97 bodova u Premijer ligi i pehar Lige šampiona su neverovatna dostignuća. Sada kada smo napokon nešto osvojili, nastavićemo dalje.

Liverpul će se naredne sezone boriti za šest pehara - u Superkupu Evrope, Ligi šampiona, Premijer ligi, FA Kupu, Liga Kupu i Komjuniti šildu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading