Nejmara terete za silovanje, a u zatvor bi mogao zbog bizarne stvari

Autor:

Sport

03.06.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski mediji podigli su veliki prašinu pošto su objavili da je neimenovana žena optužila Nejmara za silovanje u jednom hotelu u Parizu.

Nejmar

Policija je pokrenula posebnu istragu u vezi privatnih poruka koje je Nejmaru slala žena koja ga optužuje za silovanje, a koje je on objavio kako bi pokušao da dokaže nevinost.

Oboje će morati da svedoče pred sudom kako bi se razjasnile okolnosti pod kojima je došlo do razmene fotografija. Brazilac je objavio video u kojem je pokazao poruke među kojima su i sporne fotografije na kojima žena koja ga optužuje pozira gola.

Time je prekršio zakon jer je u Brazilu zabranjeno nuditi, deliti ili prodavati fotografije i videozapise seksualne prirode bez pristanka osobe koja se na njima nalazi.

Maksimalna kazna koja mu preti zbog ovog postupka je pet godina zatvora, piše brazilski O Globo. Može da dobije i veću kaznu ako se dokaže da je fotografije objavio iz osvete. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading