Na Olimpiko stigla ponuda za Sergeja, vreme je za transfer!

Autor:

Sport

04.06.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković Savić i dalje čeka ponude. Tačnije, nada se da bi Juventus mogao da postigne dogovor sa Laciom naročito jer je na Olimpiko stigla ponuda od 60 miliona evra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej menja grad, ali ne i državu!

Predsednik Lacija prethodnih dana govorio je da ne zna šta će biti sa Srbinom, da je potreban timu, ali i da klub mora da sagleda svoje domete i da finansira prelazni rok.

Razgovaraju sa Torinom oko Baselija, žele i napadača Veslija iz Briža koji je papren, a od Juventusa bi prihvatili eventualno Ruganija ili Orsolinija. Žele i Kuadrada, međutim, njegova plata je previsoka.


Kako sada stvari stoje, Lacio bi prodao našeg fudbalera za 90 miliona plus bonuse, ili nekog od igrača, što je slična ponuda onoj koju je Juventus slao prošle sezone.

Ali, Sergejeva sezona i pored osvojenog kupa nije bila sjajna, videćemo hoće li Juve uspeti da vrati Pogbu, žele i Iska, mada se čini da je Milinković-Savić realno najlakša opcija.


Italijanski mediji pišu da je ovo samo otvaranje pregovora, da će Juventus ponuditi više, ali ne i sumu koju traži Lotito. Ono što je problem su loši odnosi predsednika Lacija i "Bjankonera", Juventusu nije prodao igrača od 2010. godine, kada je Lihštajner otišao u Torino.

Sa druge strane, tu su bili presudni njegovi odnosi sa Marotom koji više nije u klubu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading