Menadžer Nemanja Radonjića otkrio gde reprezentativac nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

04.06.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Radonjić je ove sezone odigrao tačno 1000 minuta u dresu Olimpika iz Marseja u svim takmičenjima i u tom periodu je nastupao na 22 utakmice, ali na samo devet je bio starter. Mnogo se pričalo o njegovom odlasku iz Francuske, ali kako sada stvari stoje vezista ostaje da se bori za mesto pod suncem kod novog trenera Andre Vilijaša Boaša.

Radonjić zadovoljan u Marseju!

Velika očekivanja, učinak – razočaravajući. Nije uspeo Nemanja Radonjić da u Olimpiku iz Marselja pokaže potencijal i opravda uložena sredstva. Istina, teško je pronaći svetlu tačku u očajnoj sezoni tima sa Velodroma, koji nije uspeo da se domogne evropske scene.

Često je Radonjić bio na udaru kritika francuskih medija, nisu ga štedeli ni bivši asovi Olimpika iz Marselja poput Dugarija. Čak se pominjalo da će reprezentativac Srbije platiti ceh lošim rezultatima i biti prodat. Zajedno sa drugim letošnjim pojačanjem Ćaleta Carom.

RepublikaFoto: Ap photo
Radonjića čeka velika borba za mesto u timu!

Međutim, iz Radonjićeve menadžerske agencije stižu drugačije vesti. Čak i uveravanja da će pod komandom Viljaša Boaša rođeni Nišlija pokazati šta i koliko može.

- Razgovarao sam sa upravom. Nemanja ostaje u Marselju, ljudi u klubu veruju u njega i svi veruju da će zablistati u narednoj sezoni. Da će to biti njegova godina. Ne želimo čak da razmatramo druge opcije. Uvereni smo da će on biti jedan od najboljih igrača Lige 1 - rekao je za franucske medije Darko Ristić, jedan od menadžera koji vodi računa o karijeri krilnog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading