Brazil bez Nejmara na Kopa Amerika - Razlog je šokantan!

Autor:

Sport

05.06.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Nejmar mogao bi da propusti narednu reprezentativnu akciju jer navodno nije psihički spreman da se u ovom momentu posveti samo fudbalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Kako tvrdi potpredsednik Fudbalskog saveza Brazila (CBF) Fransisko Noveleto, na najskupljeg fudbalera sveta negativno su uticale optužbe za silovanje.

- Psihički nije spreman da odigra dobro na Kopa Amerika, ali ni da se suoči sa novinarima... Svima je jasno da će ga novinari spopadati na svakom koraku i da u timu neće biti mira. Ceo svet bi dobio ako se Nejmar ne bi pojavio na ovom takmičenju - rekao je Novelito.

S druge strane predsednik CBF Rožerio Kabolko odbacio je navode da je Nejmar već odlučio da ne igra na Kopa Amerika.

- Imamo puno poverenje u Nejmara, on zna kakva je osoba, čovek i sportista. Bićemo uz njega i nadamo se da će ova situacija što pre da se razreši - poručio je Kabolko.

Za sada nema informacija da li će ga selektor Tite i definitivno skloniti iz tima. Kopa Amerika se igra od 14. juna do 7. jula u Brazilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading