Split na nogama: Povratak bivšeg kapitena Hrvatske na Poljud!

Autor:

Sport

06.06.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini italijanski mediji već danima pišu o mogućem povratku Darija Srne u Hajduk iz Splita. Bivši kapiten Bilih je navodno odbio da produži ugovor sa Kaljarijem pa se zakuhala priča o njegovom povratku na Poljud ovoga leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povratak u Hajduk...

Srna nikada nije skrivao ljubav prema Hajduku i više je puta izjavio kako mu je velika želja da se oprosti od fudbala upravo u najdražem dresu.

Vest o mogućem povratku legende ukrajinskog Šahtjora na Poljud prenele su i razne Hajdukove navijačke stranice na društvenim mrežama, a sam Srna ih je lajkovao i time dodatno ne samo razgalio srca simpatizera Bilih već i potvrdio da se nešto kuva.

Bivši kapiten reprezentacije Hrvatske, iako sa 38 godina, sigurno bi bio igračko pojačanje za Splićane, nakon što je ove sezone u Seriji A nastupio 26 puta, ali još više kao mentor mladim igračima, poput Bradarića ili Nejašmića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading