Fudbaler iz Premijer lige otkrio ŠOKANTNU istinu: Na svakom meču me vređaju na rasnoj osnovi, da li smo mi životinje za njih?!

Autor:

Sport

06.06.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Kristal Palasa Vilfred Zaha rekao je da ga skoro u svakoj utakmici navijači vređaju na rasnoj osnovi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilfred Zaha

Fudbaler Obale Slonovače rekao je da ga redovno tokom utakmica nazivaju "majmunom i crnjom", preneli su britanski mediji.

Početkom godine antidiskriminatorna grupa Kik It navela je tvit u kome je Zaha nazvan "majmunom koji simulira", nakon što je iznudio penal u Premijer ligi, samo jednim od incidenata koji su zabeleženi tokom tog vikenda.

Zaha je rekao da nema želju da učestvuje u kampanji protiv rasizma.

- Ne znam da li smo za njih životinje, ili nešto. Zašto je to u redu? Zašto govoriš takve stvari pored svog petogodišnjeg deteta? A kada odeš sa stadiona, šta onda, ti si ponovo normalan otac, radiš normalan posao? Ljudi prikrivaju ove stvari - dodao je 26-godišnji Zaha.

Zaha je dodao da je angažovao lajf kouča, kako bi mu pomogao da se izbori sa tim uvredama i napornim životom profesionalnog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading