(VIDEO) A on mu je bio idol: Ševčenko pobrojao od kojih Srba strepi, pa se poklonio Joviću!

Autor:

Sport

06.06.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije i Ukrajine odmeriće snagu ovog petka od 20.45 časova u "Lavov Areni" u okviru kvalifikacija za EURO 2020. Ono što je činjenica je da "orlovima" najbolje ne "leže" protivnici, ali silno su motivisani da pobede u Lavovu. S druge strane Ukrajinci ulaze oprezno u okršaj sa našim momcima. Legendarni fudbaler, Andrej Ševčenko, a sada selektor reprezentacije, je pobrojao srpske igrače zbog kojih mu neće biti svejedno kada se domognu lopte, a potom prokomentarisao Jovićev transfer u Madrid.

RepublikaFoto: ST/Zorica Radulović
Ševčenko oprezan pred Srbiju

- Poštujemo Srbiju to je odličan tim. Srbija je veoma dobar kolektiv, dugo igraju zajedno. Izdvojio bih Tadića, Mitrovica i Kolarova. Očekujem dobru utakmicu i pobedu. Igrači Srbije su visoki i snažni. Jaki u vazdušnim duelima i odbrani. Sve okolnosti smo uzeli u obzir- rekao je Ševčenko.

Naravno, aktuelna tema u celoj Evropi je Luka Jović, pa ni Ševčenko nije mogao da ne prokomentariše njegov transfer u Real, pogotovo ako uzmemo u obzir da se mladi golgeter upravo na njega ugledao.

- Odličan fudbaler želim mu sve najbolje, veoma mi je drago da čujem da je potpisao takav ugovor, imao je odličnu sezonu. Želim mu sve najbolje i srecu, ali ne u utakmici protiv nas. Real je jedan od najboljih klubova na svetu i to će za njega biti veliki izazov- zaključio je Ševčenko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading