Najbolji igrač šampiona Hrvatske u Nemačkoj!

Autor:

Sport

06.06.2019

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Barselona, ni Bajern, ni Dortmund, ni Pari Sen Žermen, ni Liverpul, Juventus, ni Milan. Mladi Španac iz zagrebačkog Dinama Dani Olmo karijeru će najverovatnije nastaviti u Nemačkoj, preciznije u Bajeru iz Leverkuzena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vreme je za novu sredinu - Dani Olmo!

Popularni "farmaceuti" su ozbiljno zagrizli za 21-godišnjeg vezistu u kome vidi idealnu zamenu za Julijana Branata koji je otišao u Dortmund. 

Insajderske informacije govore da je i Olmo raspoložen za selidbu u Nemačku, odnosno u klub u kom će dobiti minutažu. A Bajer bi to svakako mogao da mu omogući. Pritom, radi se o klubu koji će naredne sezone igrati Ligu šampiona...

Prethodnih nedelja čitali smo o tome kako mnogi bogati klubovi žele Danija Olma, te kako je odbijena zvanična ponuda Milana teška 25.000.000 evra - navodno Dinamo traži čitavih 40.000.000 - međutim Kiker tvrdi kako bi dogovor sa Leverom mogao da iznosi baš oko 25.000.000. 

Stidljivo se u celoj priči pominje i interesovanje Borusije iz Menhengladbaha, ali Bajer svakako u pol poziciji, pre svega zbog Lige šampiona. 

 

 

Gde god da Olmo završi na Maksimiru će trljati ruke, jer pre pet godina za ovog momka Barsi su platili svega 200.000 evra...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading