Zvanično: Poznata sudbina mlađeg Inzagija!

Autor:

Sport

06.06.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lacio i Simone Inzagi, zajedno do 2021. godine. Ono što je najavio gazda Rimljana Klaudio Lotito dogodilo se danas, pa su Nebeskoplavi izdali zvanično saopštenje, u kojem se ističe zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa jedinim od najtalentovanijih stratega na Apeninima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ostaje!

Inzagi se proteklih nedelja pominjao kao mogućnost za preuzimanje trenerskih pozicija u Milanu i Juventusu, pa je tako stavljena tačka na sve vrste spekulacija.

 -Odluka da se ovo putovanje nastavi rezultat je zajedničkog planiranja, jačanja veze između dve strane i potvrda zajedničke namere za postizanje sportskih ciljeva koje smo postavili. - poručili su iz kluba.

Inzagi je svoje najbolje igračke dane posvetio Laciju, a i trenerski je u potpunosti stasao na Olimpiku, gde je prvo radio u mlađim kategorijama, zatim bio pomoćni trener, a onda je 2016. godine postavljen i za glavnog šefa struke.

 

 

Kao trener je osvojio Kup i Superkup Italije, a dva puta je sezonu završio na petom mestu Serije A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading