Remont na Old Trafordu: Velšanin prvo pojačanje u prelaznom roku!

Autor:

Sport

06.06.2019

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velšanin na pregledima, potpisaće ugovor tokom popodneva, a videćemo šta dalje planira Solskjer. Norvežanin ne odustaje od namere da podmladi ekipu i oslobodi se svih nezadovoljnih igrača...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Remont na Old Trafordu!

Konačno će Junajted dobiti prvo pojačanje, to neće baš impresionirati navijače, ali je Solskjer isterao svoje. Reprezentativac Velsa Danijel Džejms stigao je u grad na lekarske preglede i posle toga će potpisati ugovor sa "Đavolima".

Ovaj krilni igrač koštao je oko 15 miliona evra, imao je dobru sezonu u Svonsiju, novi klub želi da ga predstavi pre duela "Zmajeva" sa Hrvatskom.

Za Džejmsa su bili zainteresovani Monako, Everton, Lester, ali je on još ranije odlučio da želi samo u Junajted.


Navijači se nadaju da je ovo samo početak, da bi u klub mogao da stigne De Liht, ali i najbolji igrač portugalske lige Bruno Fernandeš.

Po svemu sudeći, klub će napustiti De Hea, a jedna od mogućih zamena je čuvar mreže Lila Manjan, mada je i dalje aktuelna opcija oko Donarume.

 

 

"Đavoli" ne odustaju od Pola Pogbe, tačnije, ne žele da ga prodaju ispod 170 miliona, Real je izgleda odustao, a Juventus uz novac nudi igrače u zamenu. Olea zanimaju Kanselo i Dibala, ali je Pogba i dalje daleko od odlaska.


Junajted traži kupca i za Lukakua, ne žele ni Perišića, ni Ikardija u zamenu od Intera, cilj je da se napuni kasa, a onda krene u realizaciju poslova oko dovođenja mlađih igrača poput Rajsa i  Van-Bisake na kojima insistira Solskjer.

Videćemo šta će biti od svega, neke mete su i nerealne, ali cilj je podmlađivanje tima i stvaranje ekipe koja će duže igrati zajedno...

To podrazumeva velike promene, osim što će otići De Hea, klub bi trebalo da napuste i Sančez, Lukaku, otišli su Valensija i Erera, njihovim stopama će verovatno i Mata, a ako dođe štoper, prodaće i Roha i verovatno još nekog odbrambenog igrača...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading