Neočekivano: Bufon na Olimpijadi!

Autor:

Sport

07.06.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok se spekuliše o sledećem klubu veterana među stativama, Gazeta delo Sport piše kako bi popularni Điđi mogao da nastupi na Olimpijskim Igrama u Tokiju naredne godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bufon na Olimpijadi!

Četrdesetjednogodišnji golman je po kraju sezone napustio Pariz, pred sobom ima nekoliko izbora, jedan od njih je iznenađujući i uključuje klub sa "Nou Kampa".

Inače bivša jedinica Juventusa i Italije je već nastupala na Olimpijadi, i to u Atlanti 1996. godine. Doduše tada se mladi tim "Azura" nije proslavio pošto su u grupi sa Meksikom, Ganom i Južnom Korejom zauzeli zadnje mesto.

Na Olimpijadi nastupa tim ispod 23 godina, s tim da imaju pravo pozivanja tri igrača starijih od navedene starosne granice. Videćemo da li će Bufon uspeti sa zlatom oko vrata da se oprosti od profesionalnog fudbala, naravno ako se njegovo učešće u Tokiju potvrdi u narednoj godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading