Bufon će imati još jednu priliku da osvoji LŠ!

Autor:

Sport

07.06.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni italijanski golman, Đanluiđi Bufon nalazi se na meti šampiona Španije, Barselone koja ga vidi kao idealnu zamenu za odlazećeg Jaspera Silesena. On je u karijeri nosio drsove Parme, Juventusa i Pari Sen Žermena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Bufon!

Đanluiđi Bufon je napustio PSŽ, posle sezone, ali ne namerava da se povuče. Pojavljivale su se informacije da je spreman da se vrati u Parmu ili da završi u Đenovi za koju navija, ali to je nerealno.

Ranije je pričao da će pokušati da nađe klub koji igra u Ligi šampiona i izgleda da će mu želja biti ispunjena.

 Bufona je kontaktirala Barselona koja prodaje Silesena i traži rezervnog golmana. Naime, oni su ponudili Bufonu ugovor, imao bi još jednu šansu da konačno stigne do trofeja koji mu nedostaje, Lige šampiona. Ovo je šansa da se Bufon oprosti u velikom stilu, ima 41 godinu, ne bi bio problem da bude rezerva Ter-Štegenu, ali i brani u nekim mečevima, pre svega u kupovima.

"Skaj Italija" tvrdi da su pregovori počeli, Bufonu nije toliko bitan novac, koliko status, odnosno klub, i ovo bi za njega mogao da bude zaista veliki završetak karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Bufon!

Podsetimo, možda i najbolji golman sveta svih vremena je sa Juventusom izgubio tri finala Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading