Podignuta ponuda za Zvezdinog bisera!

Autor:

Sport

07.06.2019

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejana Joveljića hoće Benfika, Dejana Joveljića prate klubovi iz Rusije, Španije i Italije, Dejana Joveljića bi da kupi Hofenhajm... Posle fudbalske eksplozije Luke Jovića i transfera karijere u madridski Real potražnja za supertalentovanim napadačem postala je ogromna i svi bi da se dokopaju novog bisera iz Ljutice Bogdana 1a.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Vreme je za inostranstvo!

Od svih spekulacija koje su se pominjale najkonkretniji je dosad bio Hofenhajm. Prva ponuda od 3.500.000 evra nije prihvaćena u domu crveno-belih, iako je jasno da će Joveljić ovog leta sigurno otići iz kluba. Zbog toga je nemački bundesligaš podigao lestvicu i Zvezdi ponudio sledeću varijantu – da otkupi Joveljića za 4.500.000 evra.

 Hofenhajm je Crvenoj zvezdi ponudio mogućnost da Joveljića zadrži do juna 2020. godine i za to dobije još milion evra. To je, dakle, model kojim se Mančester Siti vodio kada je u Beogradu ostavljao braću Ilić, Luku i Ivana.

RepublikaFoto: ST/N. Madndić
Dejan Joveljić

 Crvena zvezda će najverovatnije imati ubačenu klauzulu gde bi Joveljić morao da ima određeni broj utakmica sa preko 60 odigranih minuta, a pominje se da je ta granica na 20 mečeva. Tek tada bi Crvena zvezda zapravo mogla da računa na milion evra više.

Na kraju, Crvena zvezda se nada da bi u međuvremenu mogla da stigne i veća ponuda za Joveljića, ako bi mladi golgeter pokazao dobre partije na kontinentalnom prvenstvu u Italiji krajem juna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading