Vuletić još jednom žustro o Zvezdinoj tituli: Abortus, nedonošče i blasfemija...

Autor:

Sport

08.06.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenoj zvezdi je odlukom Skupštine FSS dodeljena šampionska titula iz 1946. godine. U Partizanu su ovo dočekali na nož i najavili da će se obratiti Ustavnom sudu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Međutim, u ovom trenutku ruke su im vezane, jer trag o tome šta se dešavalo pre skoro meseca dana - ne postoji!? Bar tako uveravaju crno-beli.

- Partizan već deset dana čeka otpravak odluke Skupštine FSS o dodeli i priznavanju titule iz 1946. Crvenoj zvezdi, kao trofeja nacionalnog ranga. Kako odluka i dalje nije objavljena u službeno glasniku FSS "Fudbalu", kako nje nema nigde u otpravku bilo koje od zainteresovanih strana, kako generalni sekretar Jovan Šurbatović i predsednik Komisije za pravna pitanja Dejan Šuput danima ćute na zvaničan pisani podnesak Partizana, zahtev da se dostavi ova blasfemična odluka tako izražavam osnovanu sumnju da je reč o abortičnom pokušaju da se "odluka nedonošče" sakrije od javnosti i tako osujeti najava Partizana da podnese tužbu Upravnom sudu Republike Srbije protiv FSS i njegove odluke, međutim... Kao što sam rekao ranije, ostajem pri stavu - no pasaran - rekao je prof. Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading