Ima gorih i od nas: San Marino "popio" devet komada od Rusije!

Autor:

Sport

08.06.2019

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je na gostovanju Finskoj u trećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Junak pobede bio je napadač Noriča Timo Puki za koga gosti nisu našli rešenje. Sa druge strane Rusija je bila prilično raspucana pa je brojala do osam u okršaju sa San Marinom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemilosrdan... Artjem Dzjuba

Selekcija Roberta Prosinečkog nije se proslavila na gostovanju u Finskoj. Domaća reprezentacija vrlo je lako izašla na kraj sa Bosancima i došla do vrlo važne pobede u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Timo Puki, junak Finske uspeo je da dva puta matira rivala i tako im nanese prvi poraz u kvalifikacijama. Odlični napadač pogađao je u 56. i 68. minutu za svoju selekciju.

Raspucani Rusi priredili su svojim navijačima pravi spektakl golova protiv slabašnog San Marina. Domaći su brojali do devet u "takmičenju" Artema Dzuje i Fedora Smolova ko će postići više golova. Napadač je bio uspešniji i čak četiri puta se upisivao na listu strelaca, dok je njegov kolega to uradio dva puta. Pored njih pogađali su i Kudrijašov, Mirančuk dok je Cevoli postigao autogol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading