TERZIĆ OTKRIO ZVEZDINE PLANOVE: Čeka nas pakleno leto, biće pojačanja u dve linije tima!

Autor:

Sport

09.06.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju će otputovati na pripreme za novu sezonu, a pred put na Zlatibor generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić govorio je o predstojećoj sezoni, kao i o potencijalnim pojačanjima.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

- Kao i obično pozdravili smo igrače, poželeli im zdravlje, sreću, kao i da ponove uspeh iz prošle sezone. Rekli smo im ono što je već poznato, da su sami sebe zadužili i stavili dodatni teret, pošto su podigli očekivanja. Prošle sezone su pokazali da imaju kvalitet, a sada javnost očekuje od njih da to ponovo pokažu - rekao je Terzić. 

Fudbaleri Crvene zvezde odradiće pripreme na Zlatiboru, nakon čega će se uputiti u Austriju. Nekoliko prvotimaca nije sa ekipom zbog reprezentativnih obaveza, ali će se oni naknadno priključiti.

- Danas idu na Zlatibor, a nakon toga u Austriju. Protivnike u prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona dobićemo 18. juna, a već 9. ili 10. jula ćemo startovati sa tim utakmicama. Čeka nas pakleno leto. Mnogo nam je lakše nego u prethodnim sezonama, pošto imamo već oformljen tim i stručni štab. Zadržali smo kompletan tim koji je prošle godine izborio plasman u Ligu šampiona.

Foto: Srpski telegraf

Kada je reč o pojačanjima u ovom prelaznom roku, Terzić je istakao da će ovo biti nešto mirniji prelazni rok i da ne treba očekivati veliki broj pojačanja.

- Na svakoj poziciji imamo po dva ili tri igrača, neće biti mnogo promena. Možda je potreban po jedan igrač u dve linije i to je to - naglasio je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading