Kokeza: Srbijo, izvini! Posle Litvanije o promenama

Autor:

Sport

09.06.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obraćanje rukovodstva FSS došlo posle visokog poraza A tima na gostovanju Ukrajini 5:0 u kvalifikacijama za EURO 2020. Kokeza se odmah izvinio svim građanima Srbije na "debaklu koji su doživeli".

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Nenad Bjeković, Slaviša Kokeza i Marko Pantelić

"U ime svih nas želim da se izvinim naciji, gradjanima Srbije zbog debakla koji smo doživeli u Ukrajini, jedne loše utakmice i sramnog poraza. Mislim da je to nedopustivo za reprezentaciju i igrače. Utakmice su se gubile i ranije, biće u budućnosti. Ono što je sporno je način na koji se izgubila ta utakmica. Dobar deo odgovornosti ima rukovodstvo na čelu sa mnom, kao i igrači.

Samo zalaganje na terenu i borbenost za dres i grb Srbije i način u Ukrajini ne sme da se ponovi. Svi fudbaleri, a ovi fudbaleri koji su ovde, mali broj igrača koji nije, je najbolje što Srbija ima. Svi oni kada igraju za reprezentaciju  treba da ginu i daju sve od sebe i više i bolje nego u svojim klubovima. Naš dres i grb je  svetinja, ne može manje ili više da vredi u nekom evropskom klubu gde nastupaju.

Želim da zamolim da zajedno s nama pružimo podršku igračima protiv Litvanije da svi zajedno pokušamo da pobedimo Litvaniju, to moramo, to je preduslov svih preduslova, kako bismo mogli da izborimo plasman na EP, to je jedini cilj rukovodstva saveza. Verujem da mogu da urade i da će to u narednim utakmicama pokazati. Sve ostale stvari posle Litvanije, a sastanak će biti u toku sledeće nedelje.

Sve kritike posle utakmice s Litvanijom. Detaljnu analizu , videćemo kakve ćemo odluke da donesemo. Verujem u ove momke, mislim da nema niko medju njima kome grb Srbije nije važan. Od sutra to treba pokazati i predstaviti se u boljem svetlu kako očekuje naša nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading