Preokret: Murinjo preuzima posrnulog engleskog velikana!

Autor:

Sport

09.06.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo posle duže pauze preuzeće novi klub. Nakon Mančester junajteda, iskusni trener neće menjati državu te će naredni sezone voditi premijerligaša Njukasl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Veliki projekat engleskog kluba počeo je kada su novi vlasnici kupili ekipu i tako najavili ogromne promene u "svrakama". Potvrda toga stiže i nakon najnovije informacije, a ona glasi da Žoze Murinjo preuzima Njukastl.

Prema informacijama "Dejli Mirora", šeik Kaled ima svoje lične želje kada je u pitanju novi trener Njuksla što će budućnost aktuelnog trenera Rafe Beniteza i te kako dovesti u pitanje. Jedan od glavnih pikova bogataša je nekadašnji trener Čelsija, Reala i Mančester Junajteda koji je svestan interesovanja i koji je navodno već rekao prijateljima da ga posao na "Sent Džejms Parku" zanima.

- Volim da idem na sever Engleske. Posebno volim da odem tamo gde je bio dom gospodina Robsona. To mi se sviđa. Sviđa mi se i stadion i atmosfera na njihovim utakmicama. Navijači su dobri, vedri i optimistični, volim taj narod gore oko Njukasla - priznao je Murinjo u jednom intervjuu prošlog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading