"Delije" kreiraju novi grb šampiona Srbije!

Autor:

Sport

11.06.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je na inicijativu članova Skupštine, odlučila da članovi kluba učestvuju u kreiranju klupskog grba koji će biti aktuelan od sezone 2020/21. godine

RepublikaFoto: Republika
Novi grb kluba od sezone 2020/2021

Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati grb.

Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, a kako bi svim zvezdašima ostavili dovoljno vremena da se učlane, a samim tim i učestvuju u akciji, glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna.

Zvezdi je ove godine priznata titula iz 1946. godine, a ovosezonskom krunom stigli su crveno-beli do 30. trofeja državnog prvaka i treće zvezdice na grbu. Zbog velikog interesovanja zvezdaša oko novog grba logično rešenje je da upravo članovi budu ti koji će kreirati ključni detalj kluba.

 
Učlanjenje i obnovu je moguće obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu "Rajko Mitić", ali i onlajn preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je 1000 dinara, deca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, dok je za najmlađe zvezdaše članstvo besplatno.

 

 

Osim privilegije da učestvuju u ovoj i svim narednim anketama, članovi kluba će u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone imati privilegiju da koriste brojne ekskluzivne sadržaje, među kojima je i "social wall" na kojem izlaze objave zvezdaša sa društvenih mreža. Takođe, svi članovi imaju pravo na popust u Red star šopu i pravo preče kupovine ulaznica za evropske susrete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading