Partizanov remont kreće iz odbrane - Pojačanje dolazi iz redova kluba u kojem su nastale velike zvezde!

Autor:

Sport

11.06.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi desni bek Partizana u narednoj sezoni biće – Crnogorac. Posle nekoliko sezona „praznog hoda“, crno-beli dovode fudbalera podgoričke Budućnosti. Reč je o Periši Pešukiću (21), mladom reprezentativcu Crne Gore, koji može da igra u odbrani na oba boka, ali se dosta bolje snalazi na desnoj strani.

RepublikaFoto: Starsport
Novi desni bek u Humskoj!

Pregovori Partizana i Budućnosti su pri kraju,  samo još sitnice dele Pešukića da se upišu u dugačku listu fudbalera koji su iz redova plavo-belih stigli u Humsku 1.

Za Pešukića kažu da je izuzetno borben igrač, koji može neprestano da se ubacuje u napad i da stvara višak po strani, a to je Partizanu jedna od najvažnijih stvari za bekove.

Mladi fudbaler je samo šest meseci nosio dres Budućnosti, pošto je u zimskom prelaznom roku došao u tabor Podgoričana iz pljevaljskog Rudara. Pešukić je prošlog leta i igrao za Rudar protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Partizan je prošle sezone kao desne bekove imao Nemanju Miletića, Miroslava Vulićevića, dok je mladi Luka Cucin bio na pozajmici u Spartaku iz Subotice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading