TUMBI PREČA KINA, MILOJE OPET U IGRI

Autor:

Sport

13.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni kandidat za selektora Srbije preko noći postao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević (49), saznaje Srpski telegraf! Iako su brojni mediji već proglasili doskorašnjeg selektora Crne Gore Ljubišu Tumbakovića (66) za naslednika Mladena Krstajića, do dogovora FSS i iskusnog stručnjaka nije došlo. Razlog je bogata ponuda koju Tumba ima iz jednog kineskog prvoligaša.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Da podsetimo, bivši trener Partizana u dva navrata je radio u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji sveta. Od 2004. do 2009. bio je trener Šandonga, a 2013. vodio je Vuhan, i to pošto je napustio mesto sportskog direktora Partizana.

SVAKODNEVNI POSAO

- Ljubiša Tumbaković je procenio da mu je posle iskustva na klupi Crne Gore bolje da se vrati svakodnevnom radu, odnosno vođenju nekog kluba. Zbog toga će najverovatnije prihvatiti ponudu koju ima iz kineske superlige i neće biti novi selektor Srbije - ispričao je za naš list jedan od bivših Tumbinih saradnika.

Tako je u prvi plan čelnika FSS iskočio Vladan Milojević, koji se i ranije pominjao kao jedan od kandidata za klupu "orlova". Njemu je propala ponuda iz Saudijske Arabije, pa je najavio ostanak u Crvenoj zvezdi. Deluje da ni on ni rukovodstvo kluba nisu zadovoljni aktuelnom situacijom i da bi to mogla da bude karta na koju bi savez mogao da odigra.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ljubiša Tumbaković

SPORAZUMNI RASKID

Odbor za hitna pitanja koji čine predsednik FSS Slaviša Kokeza, Nenad Bjeković, Ilija Petković, Novica Tončev, Dragan Simović i Slobodan Ilić sastaće se danas (14.00) na Terazijama, a jedina odluka koja bi trebalo da bude doneta je sporazumni raskid saradnje sa Mladenom Krstajićem. Uže rukovodstvo FSS obaviće razgovore sa ostalim kandidatima, a jedno od imena koje se pominje je i Ivica Jovanović, koji je poslednji angažman imao u Al Nasru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Vraćaju se Milivojević i Nastasić

Pošto je već jasno da se Mladen Krstajić neće dugo zadržati na klupi Srbije, naš nacionalni tim u nastavku kvalifikacija mogao bi da bude jači za kapitena Kristal palasa Luku Milivojevića i štopera Šalkea Matiju Nastasića. Njih dvojica rekla su da će igrati za "orlove" kada Krstajić više ne bude selektor.

SASTAV ODBORA ZA HITNA PITANJA

Slaviša Kokeza, predsednik

Nenad Bjeković, član

Ilija Petković, član

Novica Tončev, član

Dragan Simović, član

Slobodan Ilić, član

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading