Prva meta šampiona Srbije u napadu je poznata, vreme je da nakon Pančeva novi Makedonac zasija u Beogradu!

Autor:

Sport

13.06.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani konstantno demantuju, ali Italijani i dalje pišu da je Crvena zvezda jako zainteresovana da u Beograd dovede napadača Palerma Iliju Nestorovskog.

RepublikaFoto: instagram.com/team_nestoro30
Nestorovski odbio turske i ruske klubove!

Makedonski centarof će vrlo brzo napustiti Siciliju, tim sa Renco Barbere vidi ga kao igrača na kojem može najviše da zaradi. Veliki finansijski problemi Palerma mogu da pomognu Crvenoj zvezdi, ali...

- Makedonac je nekoliko puta bio blizu potpisa za pojedine ruske ili turske klubove. Međutim, u poslednjih nekoliko sati budućnost Ilije Nestorovskog se promenila. Crvena zvezda je favorit za potpis. Beogradski tm igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona i ekonomski može najviše da ponudi - piše lokalna štampa u Palermu.

Slične naslove donose i specijalizovani sajtovi za italijansko tržište. Uz konstataciju da je Crvena zvezda u žestokoj inicijativi, te da presinguje Nestorovskog.

Makedonski napadač je ugovorom vezan za Palermo do 2021. godine. Ipak, klub je u velikim finansijskim problemima, vlasnicima je proritet da ga stabilizuje, a potom pokušaju da naprave ozbiljan rezultat.

Trener crveno-belih Vladan Milojević bio je jasan u razgovoru sa upravom po završetku prošle sezone. Poručio je pretpostavljenima da mu ne dovode klasnog napadača, sve dok neko od špiceva sa platnog spiska ne napusti Marakanu. Za sada Boaći i Pavkov ostaju, ali je transfer Dejana Joveljića blizu realizacije.

Videmo da li će to otvoriti prostor za angažovanje Ilije Nestorovskog... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading