TRINKIJERI: Dužni smo sebi i navijačima da...

Autor:

Sport

14.06.2019

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred treći meč finalne serije Superlige Srbije, kaže da je Crvena zvezda i dalje favorit, ali da njegovom timu niko ne može da oduzme nadu u titulu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Posle dve utakmice rezultat je 1:1, tako što je Partizan u drugom meču trojkom Radeta Zagorca u poslednjim sekundama izjednačio.

- Prve dve utakmice su samo još jednom potvrdile da derbije odlučuju detalji, jedna lopta. Ništa se nije izmenilo u odnosu na početak serije, Crvena zvezda je i dalje favorit, ali mi imamo naše snove kojih se ne odričemo. U ovakvim serijama, važnu ulogu igra i regeneracija, ko se brže oporavi od napora i zadrži svežinu, ima prednost u odnosu na protivnika - rekao je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak očekuje od svojih košarkaša da daju maksimum i pokušaju da stignu do brejka.


- Verujem da će moja ekipa i u sutra pružiti maksimum, da će biti dostojna dresa koji nosimo. To je ono što smo dužni sebi, navijačima i Partizanu. Da li će to biti dovoljno za brejk? Niko ne može da garantuje - istakao je Trinkijeri.

Utakmica se igra sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading